Linkovi

hdFirma Interquell d.o.o. je preduzeće sa sjedištem u Bavarskoj, koje preko 50 godina stoji u službi ishrane životinja. Kompletna proizvodnja, kao i nabavka sirovina njihovog brenda HAPPY DOG i HAPPY CAT odvija se u Njemačkoj.

TrixieOsnovan 1974. godine, Trixie je jedan od vodećih evropskih proizvodjača opreme za kućne ljubimce, sa paletom od preko 3000 proizvoda. Na svjetskom tržistu prisutan je u preko 40 zemalja svijeta.

laviosaKompanija Laviosa bavi se proizvodnjom bentonita, odnosno posipa za mačke. Kod nas njihov  brend je SIGNOR GATTO u pakovanju od 5 i 7.5 kg sa jedinstvenim mirisom dječijeg pudera.

padovan   Jedan od vodećih italijanskih proizvodjača hrane za ptice, glodare, ribice i kornjače poznat nazivom Padovan.

Monge MONGE & C.S.p.A. je kompanija koju je osnovao Baldassare Monge 1963. godine, tako da je to danas kompanija sa preko 4 i po decenije iskustva u proizvodnji konzervirane hrane za pse i mačke. Ova kompanija       je vodeći italijanski proizvođač vlažne hrane za kućne ljubimce. Stotine različitih recepata, komadići mesa pripremani u pećnicama radi isticanja ukusa, a povrh svega upotreba visoko kvalitetnih sirovina italijanskog porijekla bez vještačkih boja, aroma i konzervansa, to su sastojci uspjeha kompanije MONGE & C.S.p.A. sa brendovima SIMBA, Le Chat, Gemon… Najbolji kvalitet po pravoj cijeni.

staKompanija S.T.A. Soluzioni ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i proizvodnji artikala od plastike. Nekoliko godina unazad “Progetto Natura” linija proizvoda je iskoristila svoje visoko profesionalne kvalitete u kreiranju kompletne kolekcije opreme za odgoj malih kućnih ljubimaca. Cijela paleta naših proizvoda svojom rafiniranošću, funkcionalnošću, i pažnjom ka svakom detalju, mora zadovoljiti sve zahtjeve sve probirljivijeg i zahtevnijeg tržišta. “Progetto Natura” voli i razume ljubimce pošto je cio process proizvodnje započet pažljivim posmatranjem njihovih navika i potreba u njihovom prirodnom okruženju kako bi im ponudili najveću udobnost u svijetu kućnih jubimaca.