O nama

HAPPY DOG doo u Nikšiću je preduzeće  čija je osnovna djelatnost  uvoz i distribucija hrane i opreme za kućne ljubimce.

Fabrika za proizvodnju Happy Dog hrane nalazi se u gradu Wehringenu, u srcu Bavarske i postoji već više od 250 godina. U hrani se objedinjuju  prirodni i čisti sastojci sa lokalnih farmi, aromatično i ljekovito bilje i još mnogo toga što utiče na dobro zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca.

Naš najveći prioritet je kvalitet i zato Happy Dog zastupa i uvozi samo renomirane brendove kao što su: HAPPY DOG (hrana za pse i mačke), TRIXIE (kompletna oprema za kućne ljubimce), SIGNOR GATTO (posip za mačke),  PADOVAN (hrana za ptice i glodare), MONGE (konzerve za pse i mačke) i S.T.A. Soluzioni (oprema za ptice).

Podsjetićemo Vas da ako imate pet šop ili registrovanu radnju u Veleprodaji Happy Dog-a možete naći kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce. Preko 5000 artikala na jednom mjestu da kvalitetno opremite Vaš pet šop.

Naša veleprodaja se nalazi u Nikšiću, Obreška 41.

Zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca su naša i ambicija i obaveza – od najranijeg do zrelog doba.

Happy Dog stoji iza najvišeg kvaliteta oznake „Made in Germany“ više nego ikada ranije, hrana za ljubimce je pitanje poverenja.

Kompanija Happy Dog je nedavno uspješno prošla evaluaciju kreditne kuće Coface i na osnovu toga dobila web sertifikat  Excellent SME Montenegro. U nastavku možete skenirati QR kod za više informacija.

sertifkat