Sport adult 15kg, 4kg
Šifra: HD000062

Opis: Kao dodatak prilagođenom dijelu lako svarljivih proteina isključivo životinjskog porekla, Adult Sport takodje sadrži i pogodan procenat masti (16%) sa esencijalnim nezasićenim Omega 3 i 6 masnim kiselinama životinjskog i biljnog porijekla. Kao prilog jedinstvenom Happy Dog Supreme LifePlus Konceptu sa prirodnim sastojcima, ovo je vrlo lako svarljiva hrana vrhunskog kvaliteta koja ima pozitivan uticaj na izvršavanje zadataka radnih pasa. Energetski sastav je primjeren psima sa napornim aktivnostima u trajanju od najmanje 3 sata dnevno.

Senior fit & well 12,5kg, 4kg
Šifra: HD000065

Opis: Kako se broj godina povećava, metabolizam naših pasa se postepeno mijenja. Da bi zaštitili unutrašnje organe, starijim psima treba dati posebno prilagođenu hranu sa manjim sadržajem proteina, natrijuma i fosfora. Ipak, energetska vrijednost hrane bi trebalo da bude vrlo malo redukovana. Happy Dog Fit & Well Senior je napravljen od živine, jagnjetine, ribe, pirinča i kukuruza, obogaćen posebnim vlaknima za dobro varenje, vitaminom C, kao i sa jedinstvenim školjkama sa Novog Zelanda i L-karnitinom. Dodat jedinstvenom Happy Dog Supreme LifePlus Konceptu sa prirodnim sastojcima, ovo je vrlo lako svarljiva i blaga mješavina.

Mini adult 4 kg
Šifra: HD000061

Opis: Adult mini hrana sadrži 26% lako svarljivih visoko-kvalitetnih proteina i 14% masti, sa esencijalnim nezasićenim Omega 3 i 6 masnim kiselinama životinjskog i biljnog porijekla. Poseban recept u formi kroketa sa jedinstvenim Happy Dog Supreme LifePlus Konceptom. Napravljena od prirodnih sastojaka, hrana je idealna za sve odrasle pse do 10 kg težine. Energetski sastav je primjeren normalnoj potrebi aktivnosti pasa od oko 2-3 sata dnevno.

Medium adult 12,5kg, 4kg
Šifra: HD000064

Opis: Adult Medium sadrži 24% lako varljivih visoko-kvalitetnih proteina i 12% masti, sa esencijalnim nezasićenim Omega 3 i 6 masnim kiselinama životinjskog i biljnog porijekla. Poseban recept u obliku kroketa sa jedinstvenim Happy Dog Supreme LifePlus Konceptom sa prirodnim sastojcima i originalnim školjkama sa Novog Zelanda je savršen za sve odrasle pse od 11-25kg težine. Energetski sastav je primjeren normalnoj aktivnosti pasa od oko 2-3 sata dnevno.