Natur croq 15kg, 4kg
Šifra: HD000066

Dobro izbalansirana, visoke svarljivosti i iskorištenosti, hrana u obliku kroketa optimalne veličine sa savršenim odnosom proteina i energije. Za štenad i mlade pse od 4 nedelje starosti. Za ishranu pasa malih rasa do 10 kg težine u odraslom dobu, do 9 ili 12 meseca starosti. Zbog postepenog opadanja potreba za proteinima, srednje (11-25 kg) i velike rase (preko 26 kg) posle drugog nicanja zuba treba prebaciti na Medium Junior 25 (srednje rase) ili Maxi Junior GR 23 (velike rase) da bi se izbjegli problemi sa varenjem i razvojem.

Mini baby junior 29 4 kg
Šifra: HD000054

Opis: Optimalno formulizovana hrana za štence je najbolja osnova za zdrav razvoj! Mini 29 Baby + Junior sadrži visoko kvalitetno živinsko meso, jagnjetinu, morsku ribu, pirinač i dragocjene Novozelandske školjke u kombinaciji preporučenoj od strane veterinara, sa samo 29% proteina. Optimalno je podesno za ishranu osjetljivih štenadi svih malih rasa (do 10 kg težine u završenom rastu).

Medium junior 25 10kg, 4kg
Šifra: HD000059

Opis: Da bi se sprečile nepravilnosti u rastu u mladalačkoj fazi, posle završenog drugog nicanja kompletnog zuba (od 6 meseci starosti) pređite na proteinski-ograničen Medium Junior 25. Ovaj recept, preporučen od strane veterinara, sadrži visoko kvalitetnu jagnjetinu, morsku ribu, Novozelandske školjke i ograničen sadržaj proteina od samo 25% da bi se spriječila proteinska preopskrbljenost u drugoj fazi rasta. Tako se izbjegavaju zdravstveni rizici zbog brzog rasta mladih pasa.

Medium baby 28 10kg, 4kg
Šifra: HD000058

Opis: Da bi se izgradili jaki i zdravi mišići, zglobovi, tetive i ligamenti kao i sjajno krzno, štenad srednjih rasa zahtjeva adekvatne proteine. To se na najbolji način postiže sa Medium Baby 28: živina, jagnjetina, morske ribe, pirinač i dragocjene Novozelandske školjke.

Maxi junior gr 23 15kg, 4kg
Šifra: HD000055

Opis: Posle drugog nicanja zuba, da bi se izbegli zdravstveni rizici, mladi psi se prebacuju na proteinski ograničenu hranu Maxi Junior GR 23. Sa konstantnim ograničenim unosom proteina, ishrana velikih rasa može biti znatno poboljšana! Živinsko meso, jagnjetina, morska riba, pirinač i Novozelandske školjke su takođe garancija za dobru iskorištenost i svarljivost kao i za sjajno krzno.

Maxi baby gr 29 15kg, 4kg
Šifra: HD000060

Opis: Štenad velikih rasa imaju specifične potrebe ishrane: veći komadi hrane da bi se izbjeglo halapljivo gutanje, i energetski sadržaj prilagođen specijalnim potrebama prve intenzivne faze rasta.